0

Vaša košarica je prazna

Isporuka

Informacije i procedura:

Narudžbe koje izvršite preko našeg sajta pakiraju se u našem centralnom skladištu. Mi svakodnevno pripremamo onlajn narudžbe za podizanje ili slanje.

Ukoliko želite naručiti preko našeg sajta, u košaricu dodajte isključivo proizvode koje imamo na zalihama. Time garantiramo brzinu isporuke, a točan termin ovisi o odabranoj opciji koja se nalazi u tablici ispod.

Vašu narudžbu možete preuzeti u trgovini ili ćemo je isporučiti na Vašu kućnu adresu.

Na sajtu možete naći dostupnost svakog proizvoda u bojama i veličinama . Kombinacije proizvoda kojih nema na stanju, obilježene su križićem. Proizvodi koji ni u jednoj kombinaciji nisu više raspoloživi, prikazani su kao “rasprodati”. Može se desiti da dođe do greške. Ukoliko se to desi, mi ćemo se potruditi da čim prije nadjemo riješenje. Ukoliko nismo u mogućnosti dostaviti Vam željeni proizvod ili je planirano vrijeme isporuke produženo, mi ćemo Vas kontaktirati u cilju zajedničkog pronalaženja riješenja (npr. dostava alternativnog proizvoda, otkazivanje narudžbe i sl.). Proizvodi kojih nema na zalihama uglavnom je moguće naručiti kod naših dobavljača i u tom slučaju ostavitie Vašu e-mail adresu pored proizvoda i mi ćemo Vas obavestiti čim proizvod ponovo bude dostupan. Termini isporuke proizvoda koji nisu više na zalihama kod prodavca Freddy Pant Room nisu točno definirani, stoga Vam preporučamo da za više informacija pošaljete e-mail na adresu info@freddypantroom.hr

Ukoliko želite promjeniti Vašu narudžbu nakon što ste dobili potvrdu iste, možete poslati e-mail na info @freddypantroom.hr naši suradnici će Vam dalje pomoči oko unošenja promjena.

  • Isporuka za narudžbe do  1.124,99kn          cijena: 38kn     vrijeme isporuke: u roku od 7 dana
  • Isporuka za narudžbe prijeko  1.125,00kn   cijena: free       vrijeme isporuke: u roku od 7 dana
Novosti i ažuriranja

Prijavite se da biste dobili najnovije informacije o sniženjima, novim izdanjima i još mnogo toga...