0

Vaša košarica je prazna

Tehnologija

WR.UP® Freddy

WR.UP® Freddy

Osjećajte se raskošnim i željenim, budite objekt zavisti, uvijek na vrhu zadatka.
Nošenje WR.UP® znači podizanje oblina na prirodan način, nagrađivanje sebe s iskustvom ženstvenosti i senzualnosti bez koje više nećete moći.
Boje, pere, duljine i različite pojedinosti savršeno se slažu sa svakom osobnošću.

KUPI SADA
Shaping the perfect pant

Oblikovanje savršenih hlača

Tehnologija WR.UP® rezultat je točnih istraživanja, certificiranih od strane brojnih ekskluzivnih patenata, a među ostalim uključuje:
- silicijska traka umetnuta u pojas kako bi se poboljšala prianjanje na struk;
- ultra tanka silicijska membrana, umetnuta u područje kuka / bedara, za push-up učinak;
- umetak na stražnjici s posebnim anatomskim i zakrivljenim oblikom, posebno dizajniran za stvaranje push-up efekta;
- posebna konformacija prepone koja se, zajedno s korištenim materijalima i šavovima, savršeno lijepi za liniju između stražnjice koja proizvodi daljnji potisni učinak.

KUPI SADA
WR.UP® Denim: the one and the only

WR.UP® Denim: Jedne jedine

Posljednja revolucija s oznakom Freddy: WR.UP® nosi Denim, reinterpretirajući jednu od haljina ženama poput većine. Dugi ili 7/8, mršav ili zip, WR.UP® Denim zadržava svoj razlikovni dodir između vintage i korišćenog stila, tipičnih za traperice, obogaćujući ga senzualnošću i ženstvenosti tipičnom za WR.UP® tehnologiju i džins tkanine.
Budite prvi koji će kupiti ekskluzivne WR.UP® traperice.

KUPI SADA
VIPS LOVE WR.UP®

VIPS LOVE WR.UP®

WR.UP® odmah postaju najtraženije hlače za slavne osobe! Britney Spears, Hilary Duff, Abbey Clancy, Lea Michele, Hayden Panettiere i Eva Longoria su samo neka od imena koja su nedavno snimljena kako ih nose.

The WR.UP® Secret

The WR.UP® Tajna

Ekskluzivna tehnologija WR.UP® poboljšava vašu ženstvenost oblikovanjem stražnjice, bedra i struka, pružajući savršeni oblik na najdelikatnijim točkama vaših nogu.
Sve se savršeno miksa i poklapa s mekoćom i udobnošću džinsa, neosporne izvrsnosti Freddyja.

KUPI SADA
WR.UP®: The must have

WR.UP®: The must have

Pokrenut u listopadu 2012., u vrlo kratkom vremenu WR.UP® tehnologija je postala prava nužnost za sve one žene koje su osjetljive na najnovije trendove i koje uvijek žele biti željene i na vrhu zadatka u svakoj situaciji.
Danas možete pronaći WR.UP® u raznim stilovima,bojama, i različitim umetcima, dizajniranim da vam najviše pruži senzualnost.

KUPI SADA
WR.UP®  Sport: The Art of Movement

WR.UP® Sport: Umjetnost pokreta

Tehnologija WR.UP® pronalazi svoj put u sportu zahvaljujući WR.UP® Sport, hlačama u stilu corsair u D.I.W.O. (Dry In Wet Out) koje udovoljavaju svim potrebama predmeta dizajniranog posebno za vaš trening, napravljene kako biste bez ikakvog učinka poboljšali svoj izgled.

KUPI SADA
Novosti i ažuriranja

Prijavite se da biste dobili najnovije informacije o sniženjima, novim izdanjima i još mnogo toga...